Underbara hantverksmässigt tillverkade kruktillverkare. Gör dina egna jordkrukor, utan plast eller annat, precis som Monty Don - Englands trädgårdsguru.. Finns i massor med storlekar.

Englands enda kvarvarande företag som producerar helgjutna verktyg i toppkvalitet sen 1780. Mycket av produkterna har livstids garanti, och allt material är noga utvalt. Flera av verktygen är utvalda av den store trädgårdsgurun Alan Titchmarch. Väl värt att se på och en god investering. Trots detta till ett konkurenskraftigt pris.

Bulldog använder sig av en unik sammansättning av stål i sina redskap som ger ett exceptionellt starkt matieral samtidigt som det har den flexibilitet som gör det möjligt att motstå de vibrationer och stötar verktygen utsätts för.

Bulldogs märke är en garanti, oavsett verktyg, att du valt en redskap som är ett nöje att använda och är tillförlitligt livet ut.

Vi har 2 varianter av deras verktyg:
Premium - verktyg för proffs och de som vill ha ren kvalité
Evergreen - Standard verktyg med bra grepp och ergonomi

Här hittar du deras engelska hemsida

Se hur Bulldogs verktyg blir till. Inte mycket som förändrats under åren. 

Nether Wallop Trading Co

Med start 1993, har Nether Wallop etablerat sig som en ledande producent av FSC produkter. De uppfann Krukmakaren (The Paper Potter), som nu är en storsäljare. Du finner en stor del av deras sortiment i shoppen.