Skötsel

Att skapa och anlägga en trädgård är ett ljuvligt nöje. Man skall dock tänka på hur mycket man orkar ta på sig i form av arbete efteråt, i ren skötsel. I en väletablerad trädgård blir biomassan snart stor under kort tid, om man inte håller efter den. Risken är annars snart att träd och buskar växer exponentiellt och blir fula i sin utformning. Om man har ynnesten att få skapa en egen trädgård från grunden, är det en god idé att lägga lite extra tid på att skapa en underhållsplan. Annars blir det lätt så att man glömmer bort att klippa i tid eller att dela plantor och annat vid de tillfällen då detta är lämpligt.

Trädgårdsservice ingår i hushållsnära tjänster -50%!

 

Är det mycket jobb i trädgården för att den ska bli precis som du vill ha den? Visst vore det skönt att kunna anlita ett företag som arbetar med trädgårdskötsel för att ta hand om gräsklippning eller ogräsrensning i din trädgård. Då kan du istället för att ligga på knä och rensa ogräs göra det du gillar mest på din fritid.

Från och med 1 juli 2007 är halva kostnaden avdragsgill. Det innebär att du bara betalar hälften av kostnaden inkl. försäkringar och fullständiga garantier på utfört arbete. Det avser snöskottning, återkommande enklare skötsel av tomt eller trädgård i form av häck- och gräsklippning, krattning och ogräsrensning i nära anslutning till bostaden.

Rosor